+31 (0)43 604 08 98

 

Onze

Littekens, pigmentvlekken, grove poriën en huidstructuur, eczeem, roodhuid etc.

Herkent u ze van die kleine storende oneffenheden? Zoals bijvoorbeeld littekens ten gevolge van acne of pigmentvlekken. Een grove huidstructuur of zonbeschadigde huid? Maar ook roodheid en irritatie?

Centre Beauté biedt veel mogelijkheden en ervaringen om deze storende oneffenheden aan te pakken.

6% Retinol peel PCA

Een pure 6% Retinol peeling om zonbeschadigingen, verkleuringen, melasma en zichtbare tekenen van huidveroudering te verbeteren bij een normale huid met een goede weerstand.

€ 140,-
Geschikt voor: vrouwen, mannen
Meer info
90min

Cosmopeeling Derma Ceutic

Deze peeling is uitermate geschikt voor de behandeling van rimpels, onregelmatigheden in de textuur, een rokersteint en pigmentstoornissen.

€ 125,-
60min

Fractional gelaat

Fractional revolution is een effectieve lasertechniek die ervoor zorgt dat het bovenste laagje van uw huid volledig wordt vernieuwd.

€ 255,-
Geschikt voor: vrouwen, mannen
Meer info
30min

ME LINE

MeLine is de eerste en enige productlijn gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie, ongeacht of het lichaam direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft. Het is geschikt voor elk huidtype, pigmentsoort of lichaamsdeel.

Geen concept is vergelijkbaar dankzij de unieke producten en bewezen resultaten.

€ 125,-
Geschikt voor: vrouwen, mannen
Meer info
60min

Microdermabrasie

Een microdermabrasie behandeling verwijdert met behulp van zeer fijne kristallen een dun laagje van de opperhuid. Hierdoor verdwijnen oneffenheden en wordt de celvernieuwing in de huid gestimuleerd. Een microdermabrasie behandeling is de meest natuurlijke, minst ingrijpende methode om uw huid structureel te verbeteren.

€ 91,-
Geschikt voor: vrouwen, mannen
Meer info
60min

Deze website maakt gebruik van cookies.

Sluit deze melding