+31 (0)43 604 08 98

 

Onze huidverzorgende behandelingen

Gezichtsverzorging

Wij starten de behandeling met het bespreken van uw wensen. Daarna maken wij een uitgebreide huiddiagnose en stellen wij een behandelplan samen dat voldoet aan uw wensen en budget en onze mogelijkheden. Wij plannen uw behandelingen in en voeren ze uit. 

We hebben een keuze uit onderstaande behandelingen:

Uitgebreide gelaatsbehandeling

Deze behandeling biedt u heel veel. Uw gelaat ondergaat allereerst een intensieve dieptereiniging, gevolgd door een peeling. Ook eventuele oneffenheden worden verwijderd.

€ 73,50
90min

Basis gelaatsbehandeling

Deze behandeling biedt u een gedeelte van de uitgebreide gelaatsbehandeling. U bepaald welke gedeelte u van deze uitgebreide gelaatsbehandeling ondergaat.

€ 63,50
60min

Korte gelaatsbehandeling

Tijdens deze behandeling wordt een greep van de basis gelaatsbehandeling uitgevoerd.

€ 32,50
30min

Nimue

Nimue heeft een wetenschappelijk ontwikkeld behandelprogramma voor zowel thuis als professioneel gebruik. Dit programma bevat geselecteerde producten voor de huid die beschadigd is door externe factoren, de probleemhuid, de huid met pigmentvlekken alsmede de interactieve lijn voor het onderhouden van de huid.

€ 85,-
Geschikt voor: vrouwen, mannen
Meer info
60min

Wimperlifting

YUMI Lashes is een revolutionaire wimperlift van de natuurlijke wimpers. Het is een techniek die wimperverbetering en verven combineert. Onze unieke behandeling met siliconen pads is geschikt voor elke wimpersoort en lengte.

• De wimperlift is een behandeling die de natuurlijke wimpers lift en deze een boost geeft. Er is geen wimperverlenging nodig!
• Het effect van de YUMI Lashes behandeling blijft tussen de 8 en 10 weken zichtbaar, dit is de natuurlijke levenscyclus van een wimper.
• De behandeling heeft een verhelderende en liftende effect van de huid rond de ogen.
• U heeft geen mascara of wimperkrultang meer nodig.
• Voelt licht en natuurlijk aan.
• Uw ogen lijken groter.
• De Wimperlift is niet schadelijk voor de eigen wimpers.
• Bestand tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.

€ 65,-
Geschikt voor: vrouwen, mannen
Meer info
45min

Deze website maakt gebruik van cookies.

Sluit deze melding