Centre Beauté staat voor 35 jaar ervaring!

Anny Maenen is ruim 35 jaar actief als schoonheidsspecialiste. Samen met haar dochter Charlotte, die 9 jaar geleden haar intrede deed in het bedrijf, zorgen zij samen voor de bedrijfsvoering binnen Centre Beauté.

In 1979 richtte Anny Maenen het instituut voor huidverbetering op.

Anny Maenen

Anny:
"Persoonlijke aandacht voor de cliënt heeft in onze schoonheidssalon altijd hoog in het vaandel gestaan. Om een optimale behandeling te kunnen samenstellen is het van belang om te luisteren naar de verwachting en behoefte van de cliënt.

We zoeken altijd naar de juiste oplossing om het beste uit de huid van de cliënt te halen. Om mooi te willen zijn speelt leeftijd geen rol. Bij een jeugdige klant kan dat een acnebehandeling zijn en bij een veertigplusser is dat een anti-aging gezichtsbehandeling. We hebben een grote diversiteit en bieden een compleet beauty assortiment: van ontspannende verwenbehandelingen met gezichtsmassage, milkpeeling, permanent make-up, verwijderen pigment vlekken, littekenbehandeling, camouflage therapie tot definitief ontharen. En hierbij hoort een uitvoerige uitleg bij al onze behandelingen en producten."

In 2005 kwam dochter Charlotte in het bedrijf en vanaf die tijd is innovatie een steeds meer prominente rol gaan spelen.

Charlotte Maenen

Charlotte:
"Met vakkennis, persoonlijke aandacht voor de klanten én innovatie is het team in staat geweest de meest uiteenlopende huidproblemen succesvol te behandelen. We hebben geïnvesteerd in apparatuur volgens de allerlaatste trends. Zoals Lipofreeze, voor plaatselijke vetverwijdering, of intensieve peelingen waarmee verbluffende resultaten worden behaald. Naast geavanceerde en professionele apparatuur werken we met zorgvuldig geselecteerde producten, zoals Babor, PCA, Nimue, Hayoun, Dermaceutic, Klapp en OPI. Alle producten die gebruikt worden tijdens de behandelingen zijn voor thuisgebruik verkrijgbaar in onze winkel.

Ons schoonheidsinstituut is aangesloten bij branchevereniging Anbos en werkt samen met tal zorgverzekeraars. Wekelijks is een ervaren cosmetisch arts in onze salon om specialistische behandelingen te verrichten. Middels het gebruik van injectables (tijdelijke fillers en botox) kunnen rimpels en plooien behandeld worden, met als doel de cliënt een goed gevoel en fris uiterlijk te geven. Zo biedt het tweede generatie schoonheidsinstituut een compleet aanbod voor huidverbetering en huidverzorging."

Deze website maakt gebruik van cookies.

Sluit deze melding