25% Korting op de open dag van Centre Beauté

Op zaterdag 14 maart 2015 is Open Dag bij schoonheidsinstituut Centre Beauté waar iedereen van harte welkom is om kennis te maken met de nieuwe behandelingen en laatste trends in huidverzorging. U kunt kennismaken met permanent make-up, de Amerikaanse PCA skin behandeling gebaseerd op peelings en serums, definitief ontharen met laser, trendy GelColor bij OPI en nog veel meer.

Blind vertrouwen

Speciaal tijdens deze Open Dag vertelt Esther Crombag, schrijfster van het boek 'Blind Vertrouwen', wat schoonheid voor haar betekent. Esther is vanaf haar elfde jaar blind. Ze is ruim 15 jaar trouwe klant van Centre Beauté en vertrouwt blind op haar schoonheidsspecialisten. U kunt de persoonlijke passie van Esther Crombag en Centre Beauté beleven tijdens de Open Dag op 14 maart a.s. Van 12.00 uur tot 13.00 uur is Esther in de salon om te vertellen over schoonheid.

Tijdens de Open Dag op zaterdag 14 maart 2015 van 10.00 uur tot 16.00 uur kunt u op uw gemak zien wat Centre Beauté allemaal in huis heeft. De schoonheidsspecialisten staan klaar om u te verwelkomen met een drankje en vervolgens uitleg te geven over huidverbetering.

Bedankt voor uw interesse!
Helaas is onderstaande aanbieding inmiddels verlopen. Neem contact met ons op voor andere aanbiedingen/prijzen.

25% Korting

Maak tijdens onze Open Dag een nieuwe afspraak en ontvang 25% korting

Geldig t/m 14 maart 2015
bij de eerstvolgende behandeling

Lees meer over Centre Beauté ›


Lees onze oudere posts

Deze website maakt gebruik van cookies.

Sluit deze melding