Iedereen van harte welkom op Open Dag bij Centre Beauté

Beleef schoonheid bij Centre Beauté op zaterdag 9 april 2016 van 10.00 – 16.00 uur in Berg en Terblijt

Op zaterdag 9 april 2016 is Open Dag bij schoonheidsinstituut Centre Beauté waar iedereen van harte welkom is voor een gratis huidanalyse met behulp van onze skinanalyser en om kennis te maken met de allernieuwste behandelingen op het gebied van huidverbetering en de laatste trends in make-up.

Onze eigen make-up artist Rocio Godinez laat u kennismaken met de nieuwste trend shapen. Dit optimaliseert uw uitstraling, het haalt uw allermooiste kenmerken van uw gelaat naar voren, zonder er ‘te opgemaakt’  uit te zien. Leer tijdens de Open Dag de tips & tricks voor het aanbrengen van een mooie make-up van Rocio Godinez.

Verder demonstreren wij tijdens deze Open Dag de noviteiten Vegatest (voedingsallergietest is vooral bij de acne behandelingen doeltreffend) en permanent make-up (de allernieuwste 3D-techniek voor de meest natuurlijke wenkbrauwen). De schoonheidsspecialisten laten u kennismaken met de Amerikaanse PCA skin behandeling gebaseerd op peelings en serums, de Dermaceutic decolleté behandeling gebaseerd op cosmetische zuren, de laatste innovatie op het gebied van Self tanning van Marc Inbane, en nog veel meer.

Speciaal tijdens deze Open Dag geeft de Zuid-Amerikaanse make-up artist Rocio Godinez presentaties. Beleef de persoonlijke passie van Rocio Godinez en Centre Beauté en kom naar de Open Dag op 9 april.


Lees onze oudere posts

Deze website maakt gebruik van cookies.

Sluit deze melding