Centre Beauté ‘Beauty Award kandidaat 2017’

Samen met 2 andere salons zijn wij genomineerd voor Beauty salon van het jaar 2017.

De verlening van de Beauty Award is inmiddels een jaarlijks terugkerend en alom gerespecteerd landelijk evenement geworden. Tijdens de selectieprocedure wordt de schoonheidsbranche per Nederlandse regio uitvoerig belicht. Centre Beauté te Berg & Terblijt is dit jaar genomineerd als één van de 3 finalisten voor de alom begeerde “Beauty Award 2017 Schoonheidssalon met meer dan 3 medewerkers”. Binnen een paar dagen na de nominatie meldde Centre Beauté’s facebook site al honderden Likes.

Logo

Centre Beauté is reeds sedert 1979 een begrip op het gebied van zowel huidverbetering alsook persoonlijke schoonheidsverzorging. Wie kent haar niet, Anny Maenen-Janssen, die zich al meer dan 40 jaren onderscheidt in de branche door het continue ontwikkelen, vinden en toepassen van methodes en behandeltechnieken voor huidproblemen zoals bijv. acne en ontharen, maar ook door het aantrekkelijker maken en het betonen van de persoonlijke uitstraling van voornamelijk dames, maar inmiddels ook een toenemend aantal mannen, in alle leeftijdscategorieën. Tot op de dag van vandaag ondersteunt Anny dochter Charlotte Maenen, die ook alweer vele jaren op geheel eigentijdse wijze haar klanten uit vele windstreken van Limburg en ver daarbuiten verzorgt en doet stralen.

“Dankzij de juiste inzet van kennis, ervaring en geavanceerde apparatuur zijn we in staat de meest uiteenlopende huidproblemen succesvol te behandelen. Het aanbod aan behandelingen is breed. Zo kan men er terecht voor huidverzorgende maar ook huid verbeterende behandelingen, zoals het bestrijden van acne en littekentjes, maar ook voor definitief ontharen met behulp van laser en elektrisch ontharen en voor permanent make-up is dit ook het adres.”

Koffie en chocolaatjes

Charlotte’s team van huidspecialisten werkt heel hecht samen en kent nauwelijks verloop. Er wordt gebruik gemaakt van apparatuur volgens de laatste trends en de erkende huidverzorgende - en huid verbeterende - merken worden zorgvuldig geselecteerd. Daarnaast wordt het team ondersteund door een erkend cosmetisch arts met jarenlange ervaring op het gebied van injectables en botox. En voor de finishing-touch op het gebied van visagie zorgt visagiste Rocio. Zij verzorgt regelmatig workshops volgens de allernieuwste trends op het gebied van visagie. Elk der betrokkenen bij Centre Beauté draagt persoonlijke aandacht voor de mens achter de klant hoog in het vaandel. Centre Beauté, nodigt u uit haar te steunen bij het verwerven van de lang verdiende Beauty Award 2017.


Kent u Centre Beauté nog niet?

Dan nodigen wij u graag uit voor een oriënterend gesprek alsook een gratis huidanalyse. Op onze website treft u al onze behandelmethodes, specialisaties en actualiteiten aan. Neem contact op voor meer informatie!


Lees onze oudere posts

Deze website maakt gebruik van cookies.

Sluit deze melding