Open Dag - Zaterdag 8 april 2017

Op zaterdag 8 april 2017 (van 10 tot 16 uur) organiseert schoonheidsinstituut Centre Beauté weer een Open Dag. Iedereen is van harte welkom om kennis te maken met de laatste ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering en de laatste trends in make-up.

Onze eigen make-up visagiste Rocio Godinez laat u kennismaken met de nieuwste trends op het gebied van make-up. Met behulp van een model presenteert Rocio tijdens de Open Dag drie make-up workshops Glitter & Glamour, Get ready for work en All about trends.

Verder demonstreren wij tijdens deze Open Dag de noviteit Wimperlifting, de nieuwste techniek in de beautybranche en is toepasbaar op alle wimpers, zowel korte als lange. Uw eigen wimpers worden op een speciale manier gelift, waarbij elk wimperhaartje behandeld wordt. Mascara en wimperkrultang worden overbodig!

De schoonheidsspecialisten laten u kennismaken met de Amerikaanse PCA skin behandeling gebaseerd op peelings en serums of de Dermaceutic behandeling gebaseerd op cosmetische zuren. Geniet van een bruine teint van Self tanning Marc Inbane, een voorjaars make-up door Rocio of laat uw wenkbrauwen shapen met behulp van de modernste technieken. Ook kunt u geheel vrijblijvend en gratis een huidanalyse krijgen en kunt u terecht voor al uw vragen over pigmentvlekken. Beleef de persoonlijke passie van het team Centre Beauté en Rocio Godinez en we hopen u te mogen ontvangen in ons instituut tijdens de Open Dag op 8 april a.s. (tussen 10 en 16 uur).


Wint Centre Beauté de prijs ‘Beauty Award 2017’?

Op maandag 10 april wordt bekend of Centre Beauté uit Berg & Terblijt de prijs ‘Beauty Award 2017’ in de wacht heeft kunnen slepen. Medio januari dit jaar werd bekend dat Centre Beauté één van de drie finalisten is voor de prijs ‘Beauty Award 2017 Schoonheidssalon met meer dan 3 medewerkers’.

Charlotte Maenen, eigenaresse Centre Beauté: ‘De nominatie is voor ons team een erkenning. We laten schoonheid voor jong en oud beleven door middel van passie voor het vak en de gedrevenheid van ons collegiaal team. We onderscheiden ons ten aanzien van 40 jaar branche kennis en ervaring, een veelzijdig productaanbod, we spelen in op nieuwe ontwikkelingen, persoonlijke zorg op maat en gastvrijheid. Elk mens bezit zijn eigen natuurlijke schoonheid. Iedere keer opnieuw laten we mensen stralen. Als we de prijs winnen dan is de Beauty Award 2017 van ons allemaal’.


Lees onze oudere posts

Deze website maakt gebruik van cookies.

Sluit deze melding