Centre Beauté tweede beste schoonheidssalon van Nederland

Tijdens een bijzondere gala-avond met de top van de beautybranche heeft Centre Beauté uit Berg & Terblijt een exclusieve onderscheiding in ontvangst genomen. Maandag 10 april vond de feestelijke uitreiking van de Beauty Awards 2017 plaats in Studio 21 in Hilversum. De jury deelde haar vakoordeel en de begeerlijke erkenning uit aan de eigenaressen van Centre Beauté, Anny en Charlotte Maenen.

Anny Maenen, oprichtster Centre Beauté: “We laten schoonheid voor jong en oud beleven door middel van passie voor het vak en de gedrevenheid van ons collegiaal team. We onderscheiden ons ten aanzien van 40 jaar branche kennis, een veelzijdig productaanbod, persoonlijke zorg op maat en gastvrijheid. Elk mens bezit zijn eigen natuurlijke schoonheid. Iedere keer opnieuw laten we mensen stralen.”

centrebeaute_beautyawards


Charlotte Maenen, eigenaresse Centre Beauté: “Centre Beauté is tweede beste schoonheidssalon van Nederland. Deze erkenning hebben wij ontvangen door onze jarenlange ervaring, inzet en ontwikkeling in nieuwe behandelmethoden. We zijn specialist en trendsetter op het gebied van huidverbetering, bijvoorbeeld acne en ongewenste haargroei, maar ook op het gebied van anti-aging. ‘Echte huidprofessionals’ zoals de jury vermeldde. Deze prijs is van ons allemaal. Deze bekroning op ons werk willen wij met u vieren! Bezoek ons instituut of maak een afspraak en profiteer van de speciale Beauty Award acties.”


Beauty Award
Deze prijs staat voor optimale huidkennis, professionaliteit en trendsetter en wordt expliciet uitgereikt door de top van beauty professionals in de branche en gesteund door de ANBOS, Algemene Bond voor Schoonheidsspecialisten. De verlening van de Beauty Award is inmiddels een jaarlijks terugkerend en alom gerespecteerd landelijk evenement. Tijdens de selectieprocedure wordt de schoonheidsbranche per Nederlandse regio uitvoerig belicht. Medio januari dit jaar werd bekend dat Centre Beauté één van de drie finalisten was voor de prijs ‘Beauty Award 2017 Schoonheidssalon met meer dan 3 medewerkers’.


Lees onze oudere posts

Deze website maakt gebruik van cookies.

Sluit deze melding