Heerlijk... herfst!

Uw huid heeft nu extra aandacht nodig. We hebben twee behandelingen samengesteld om uw huid weer in optimale conditie te krijgen voor het nieuwe seizoen.

Heerlijk... herfst!

Een jongere huid – Fractional laser

De fractional laserbehandeling is een effectieve, snelle en vrijwel pijnloze techniek waardoor het bovenste laagje van uw huid zich volledig vernieuwd. Uw huid wordt steviger en gladder waardoor u er jonger en frisser uitziet.

Het maakt minuscule openingetjes in de bovenste laagje van uw huid. De fibroblasten in de lederhuid worden op deze wijze gestimuleerd om nieuw collageen aan te maken. En laat collageen nu zorgen voor huidvernieuwing en het strakker worden van de huid. Zo krijgt de huid via de Fractional laserbehandeling een natuurlijke lift. Oneffenheden worden tevens hersteld. Al na twee of drie weken na de Fractional laserbehandeling ontstaat een jonger uitziende huid: de huid wordt steviger en ziet er frisser en gladder uit.

60 minuten - € 125

Interesse? We vertellen u graag meer.
Neem contact op


Een gladde huid – Micro needling

Met behulp van kleine naaldjes worden minuscule gaatjes in de dermis aangebracht. Bij het herstel hiervan maakt de huid meer collageen en bindweefsel aan. Het resultaat? Uw huid wordt dikker, weerbaarder, soepeler, sterker en egaler! Ook kunnen hoogwaardige werkstoffen veel dieper in de huid dringen.

90 minuten - € 125

Interesse? We vertellen u graag meer.
Neem contact op


Workshops door make-up artist Rocio Godinez

In oktober en november organiseert Centre Beauté weer haar jaarlijkse workshops!
Lees meer op onze workshop-pagina


Lees onze oudere posts

Deze website maakt gebruik van cookies.

Sluit deze melding