Onze acties voor Kerst en oud & nieuw!

Ook voor dit jaar hebben wij weer interessante december-acties voor u samengesteld.

Kerst_2018

Een frisse, mooie huid

Straal tijdens de feestdagen met behulp van de ASA PEEL behandeling van Klapp.
We worden allemaal ouder. Dat is ook te merken aan onze huid: ze verliest haar fijne structuur, rimpeltjes worden dieper, de huid verdikt en de verzorging van de onderste huidlagen wordt moeilijker. Uw huid wordt moe, oneffen, vlekkerig en verliest haar gezonde glans. Onze ASA PEEL behandeling gaat deze symptomen gericht tegen. Door een natuurlijk peelingproces wordt de huid verantwoord en systematisch aangepakt. Ze wordt minder dik en uw poriën worden fijner. Een nieuwe, frisse en beschermende huid verschijnt!
ASA behandeling van Klapp, inclusief een ASA nachtcrème voor thuis: nu voor € 125.

Wimperlifting

Sprankelende ogen tijdens de feestdagen! Uw natuurlijke wimpers worden gelift. Onze unieke behandeling met siliconen pads is geschikt voor iedere wimpersoort en gewenste lengte! 
Nu voor € 55 i.p.v. € 65.

OPI Gelnagellak

Maak uw look compleet met schitterende gelakte nagels.
Nu voor € 32.

Pigmentatie aanpakken met ME LINE

ME LINE is de eerste en enige productlijn die gespecialiseerd is in alle soorten hyperpigmentatie. We zijn trots dat we dit nieuwe, mooie product aan u mogen presenteren. De resultaten zijn verbluffend! Informeer naar de mogelijkheden.
Behandelingen zijn er vanaf € 35.

De Observ: we kijken dieper in uw huid

Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. Met de Observ van sQinno is het mogelijk om uw gezichtshuid te bekijken, vast te leggen en aan een grondige huidanalyse te onderwerpen. We analyseren de diepere huidlagen en brengen eventuele aandoeningen haarscherp in beeld.
Maak een afspraak voor 27, 28 of 29 december en ontvang deze behandeling geheel GRATIS (normaal € 32,50).


Meer informatie?

Neem contact op. We vertellen u graag meer!


Lees onze oudere posts

Deze website maakt gebruik van cookies.

Sluit deze melding