Ontdek onze zomeracties!

There comes the summer! Wat een heerlijk vooruitzicht... De zomer komt er weer aan. Om uw huid goed voor te bereiden en u zorgeloos te laten genieten van een prachtige, zonnige zomer hebben wij weer een aantal aantrekkelijke zomerbehandelingen voor u samengesteld.

Goed gewikkeld met een strak resultaat
Verslapte huid, cellulitis of zware benen? Wij pakken de storende zones aan met onze vernieuwde behandelingen! We passen 6 - in een medisch serum gedrenkte - body-bandages toe i.c.m. 2 Lipofreeze behandelingen. Deze bandages zorgen voor een versteviging van het bindweefsel. De Lipofreeze-behandelingen zorgen voor een duurzame verwijdering van vetcellen door middel van plaatselijke koeling.
Per kuur van € 529 voor € 450. Tevens ontvangt u een gratis Body Box Slim voor thuisgebruik. 

Summer(proof) treatment
Wij hebben dé ultieme zomerse cocktail voor uw huid samengesteld. Kiest u voor een versteviging en verbetering van het bindweefsel of gaat u voor een egalere huid? Voeg daarom Ultraschall/Deepheat of Skinshooter toe aan uw vertrouwde huidbehandeling. Geniet van een huid in optimale conditie met een mooie zomerse glow!
Bij een gezichtbehandeling v.a. € 74 kost één van deze toevoegingen nu geen € 69 maar € 35. We adviseren u graag!

Prachtig gelakt
Uw nagels zeker 3 weken mooi gelakt? Dat kan met OPI gelnagellak.
Vinger- én teennagels: van € 66 voor € 50. 

Wimpers in de lift
YUMI Lashes is de revolutionaire wimperlift van de natuurlijke wimpers; een combinatie van wimperverbetering en wimperverf. Het verbluffende resultaat blijft ongeveer 8 tot 10 weken zichtbaar. Onze unieke behandeling met siliconen pads is geschikt voor elke wimpersoort en lengte.Van € 65 voor € 50.Profiteer nu van deze zomeracties!

Deze acties zijn geldig t/m 31 augustus 2019.
Neem contact op!


Lees onze oudere posts

Deze website maakt gebruik van cookies.

Sluit deze melding