Verlost worden van acne en er stralender uitzien!

Acne is een veelvoorkomend huidprobleem waarbij de talgklieren verstopt en/of ontstoken zijn. Het kan overal op het lichaam voorkomen en het treft vooral tieners op het gezicht en de rug.

Wanneer u een acne gevoelige huid heeft, weet u als geen ander hoe moeilijk deze vervelende huidaandoening te bestrijden is. Centre Beauté heeft een behandeling op maat ontwikkeld waarmee we al jaren verbluffende resultaten behalen.

'Vanaf de eerste behandeling merk ik dat mijn huid zichtbaar verbeterd is. De puistjes en pukkels zijn minder heftig en mijn gezicht heeft een egalere en minder rode kleur. Door de regelmatige huidverzorging blijven de poriën zuiver en heb ik minder last van ontstekingen. Door de acne behandelingen van Centre Beauté voel ik me mooier en zelfverzekerder'. - Isa Meijers

We behandelen niet alleen actieve acne, maar ook acne littekentjes. De behandeling bestaat uit verschillende componenten die naar wens gecombineerd kunnen worden. De meeste mensen zien al na de eerste behandeling dat de huid er stralender uitziet en beter aanvoelt.

Een acnebehandeling wordt in de meeste gevallen vergoed door de zorgverzekeraar. De hoogte van de vergoeding verschilt per zorgverzekering en per polis.

Bedankt voor uw interesse!
Helaas is onderstaande aanbieding inmiddels verlopen. Neem contact met ons op voor andere aanbiedingen/prijzen.

AANBIEDING!
Gratis reinigingsproduct t.w.v. € 29,95

Bij aankoop van een acne behandeling vanaf € 62,50. Aanbieding geldig t/m 16 maart 2015. Lees meer over deze aanbieding »


Lees onze oudere posts

Deze website maakt gebruik van cookies.

Sluit deze melding