Permanent make-up

De make-up die je 's ochtends zorgvuldig hebt aangebracht, vervaagt in de loop van de dag. Dat is jammer, want eigenlijk zou je er de hele dag stralend en perfect verzorgd uit willen zien. Permanent make-up is hierbij een uitkomst! het verzekert je van een perfect verzorgd uiterlijk, de hele dag door. Zelfs tijdens extreme omstandigheden zoals zwemmen, sporten of na een lange werkdag, blijf je er stralend uitzien.

De biologische pigmentstoffen waarmee wij werken worden uiterst secuur in de door jouw gewenste vorm of kleur aangebracht in de opperhuid. Deze natuurlijke stoffen veroorzaken geen allergische reacties, en zijn dus geschikt voor alle huidtypes.

Tijdens een geheel vrijblijvend informatiegesprek, bespreken we je wensen, de pigmenteermogelijkheden zoals kleur en vorm. Ook nemen we enkele vragen met je door, zoals eventuele medicatie gebruik, allergieen, ziekten etc. Centre Beauté is goedgekeurd volgens de wettelijke GGD hygiënenormen. Alle salons dienen aan deze normen te voldoen. Je bent hierdoor gegarandeerd van perfecte hygiëne tijdens je permanent make-upbehandeling.

Indien er geen contra indicaties zijn dan kunenn we een behandeling plannen. Wij vragen je van te voren een verdovende creme (Emla) aan te vragen bij je huisarts. Deze creme zal de gevoeligheid van de behandeling iets verzachten. 

Eyeliner 

Bij het aanbrengen van uw permanente eyeliner wordt er rekening gehouden met uw oogvorm en oogkleur. Er zijn meerdere technieken om een eyeliner aan te brengen. Zo kunt u kiezen voor een heel dun lijntje dat een mascaralook geeft. Ook is het mogelijk om voor een dikkere eyeliner te kiezen. De meest gekozen eyelinerkleur is zwart. Als u bang bent dat dit te hard is, is het ook mogelijk om de eyeliner heel subtiel aan te laten brengen.

De eyeliner wordt meestal aan de zijkanten wat dikker aangezet en loopt naar de neushoek dun toe. Als u de eyeliner ‘open’ laat en niet verbindt aan de onderlijn vergroot u het oog en verkleint de kans op een uitlopertje.

Wenkbrauwen: hairstrokes

Wenkbrauwen spelen een grote rol bij de uitstraling van het gezicht. Door middel van een nieuwe techniek, namelijk Hairstroke techniek is het tegenwoordig mogelijk om heel natuurlijke wenkbrauwen te maken. Er worden als het ware haartjes getekend, die zo goed mogelijk op een 'echte' wenkbrauw lijken.

Wenkbrauwen: schaduwtechniek

Een Schaduw Techniek geeft een potlood-achtig effect. De permanente make-up wordt als een geheel geplaatst, maar wel op een zo natuurlijk mogelijke manier. De wenkbrauwen die op basis van deze techniek gezet worden zijn voller ingekleurd en met een strakkere van contourlijn.

Na de behandeling

Geen crème aanbrengen totdat de huid genezen is. De eerste week na de behandeling niet reinigen met zeep, shampoo of reinigingsmelk. De eerste week niet zonnen of in ieder geval de behandelde delen niet blootstellen aan intensief zonlicht. Gebruik tot 24 uur na de behandeling geen alcohol. Na vier tot zes weken kom je terug voor de nabehandeling. Tijdens de nabehandeling werken we waar nodig eventuele plekjes bij. Het kan zijn dat je de kleuren intenser of iets meer accentueert wilt hebben, ook dat wordt besproken en uitgevoerd tijdens de nabehandeling. 

Prijzen 

Boven- of beneden eyeliner

€ 165,00

Boven en beneden eyeliner

€ 290,00

Hairstrokes

€ 282,00

Schaduwtechniek

€ 282,00

   

Bekijk alle permanent make-up (PMU) behandelingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Sluit deze melding