Pigmentvlekken

Wat zijn pigmentvlekken?

Pigmentvlekken zijn verkleuringen van je huid. Deze kunnen ontstaan door een overproductie van pigment, te weten hyperpigmentatie. Ze kunnen veroorzaakt worden door bijvoorbeeld hormonale schommelingen, medicijngebruik en ouderdom. Veelal worden ze over het algemeen versterkt door blootstelling van zonlicht.

Welke oplossing heeft Centre Beauté hiervoor?

MeLine is de eerste en enige productlijn gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie. Het is geschikt voor elk huidtype, pigmentsoort of lichaamsdeel. Geen concept is vergelijkbaar dankzij de unieke producten en bewezen resultaten. De hoogwaardige ingrediënten werken verhelderend en ontstekingsremmend op de huid en zijn zo samengesteld dat ze elkaar versterken. Door het inzetten van een MeLine kuur kunnen we bijna ieder soort pigment drastisch verminderen en verbeteren. 

Het behandelconcept van MeLine is gebaseerd op een drietal behandelingen. Maar ook plaatselijke 'spots' kunnen behandeld worden.

De producten voor thuisgebruik werken in synergie met de behandelingen en versterken elkaars werking. Ze hebben een sterk huidverhelderend effect en zijn een verplicht onderdeel van het behandelconcept. 

Pigment behandelingen

MeLine Maskbehandeling  60 minuten € 125,00
MeLine IDbehandeling  60 minuten € 125,00
MeLine Spotbehandeling 30 minuten € 35,00, extra spot € 10,00 pst.
MeLine Darkcirclesbehandeling 60 minuten € 85,00


     

               


Deze website maakt gebruik van cookies.

Sluit deze melding