Couperose en beenvaatjes

Elk lichaam bevat duizenden haarvaatjes, die het hele lichaam van voeding voorzien en afvalstoffen afvoeren. Helaas willen deze kwetsbare haarvaatjes nog wel eens verwijden, waardoor ze zichtbaar worden. Vooral in het gelaat is dat ontsierend, en bovendien moeilijk te camoufleren. Ook op decolleté, romp en zelfs benen is het vaak storend.

Onze KTP Couperose laser werkt met een zeer fijne pen, waardoor het laserlicht alleen maar op het haarvaatje wordt gericht. Het omliggende huidweefsel blijft op die manier onaangetast. Het bijzondere laserlicht dringt vervolgens door de huid en verwarmt de haarvaatjes waardoor de vaatwand samentrekt. Na afloop van deze behandeling, voeren wij een lymfedrainage toe. Lymfedrainage is een techniek waarbij we, door een zahte pompende beweging, de vochtopname door de lymfvaten stimuleren en het functioneren van goede vaten te bevorderen.

Het resultaat van de behandeling is direct zichtbaar. Per behandeling wordt de couperose steeds verder uitgedund, waardoor het aanzicht drastisch verbetert. Meestal zijn er meerdere behandelingen nodig om het gewenste eindresultaat te bereiken. De behandeling kan na 4 weken herhaald worden, ook dient men deze periode rekening te houden met de zon.

Couperose behandeling

KTP Velus laser 30 minuten   € 153,50
Lymfedrainage mbv Ultraschall  30 minuten   €  48,50Deze website maakt gebruik van cookies.

Sluit deze melding