Team Centre Beaute

Team

Foto medewerker

Met vakkennis, persoonlijke aandacht voor de klanten én innovatie is het team in staat geweest de meest uiteenlopende huidproblemen succesvol te behandelen. We hebben geïnvesteerd in apparatuur volgens de allerlaatste trends. Zoals Lipofreeze, voor plaatselijke vetverwijdering, of intensieve peelingen waarmee verbluffende resultaten worden behaald. Naast geavanceerde en professionele apparatuur werken we met zorgvuldig geselecteerde producten, zoals Babor, PCA, Nimue, Hayoun, Dermaceutic, Klapp en OPI. Alle producten die gebruikt worden tijdens de behandelingen zijn voor thuisgebruik verkrijgbaar in onze winkel.

"We hebben geïnvesteerd in apparatuur volgens de allerlaatste trends."

Ons schoonheidsinstituut is aangesloten bij branchevereniging Anbos en werkt samen met tal zorgverzekeraars. Wekelijks is een ervaren cosmetisch arts in onze salon om specialistische behandelingen te verrichten. Middels het gebruik van injectables (tijdelijke fillers en botox) kunnen rimpels en plooien behandeld worden, met als doel de cliënt een goed gevoel en fris uiterlijk te geven. Zo biedt het tweede generatie schoonheidsinstituut een compleet aanbod voor huidverbetering en huidverzorging.

Persoonlijke aandacht voor de cliënt heeft in onze schoonheidssalon altijd hoog in het vaandel gestaan. Om een optimale behandeling te kunnen samenstellen is het van belang om te luisteren naar de verwachting en behoefte van de cliënt.

"Persoonlijke aandacht voor de cliënt heeft in onze schoonheidssalon altijd hoog in het vaandel gestaan."

We zoeken altijd naar de juiste oplossing om het beste uit de huid van de cliënt te halen. Om mooi te willen zijn speelt leeftijd geen rol. Bij een jeugdige klant kan dat een acnebehandeling zijn en bij een veertigplusser is dat een anti-aging gezichtsbehandeling. We hebben een grote diversiteit en bieden een compleet beauty assortiment: van ontspannende verwenbehandelingen met gezichtsmassage, milkpeeling, permanent make-up, verwijderen pigment vlekken, littekenbehandeling, camouflage therapie tot definitief ontharen. En hierbij hoort een uitvoerige uitleg bij al onze behandelingen en producten.

Ik werk dit jaar 40 jaar met veel plezier in dit instituut. Ik ben vaak het eerste aanspreekpunt. Dienstverlening en gastvrijheid staan bij mij op de eerste plaats. Het komen van klanten met een glimlach, maar ook het gaan van klanten met een glimlach dat vind ik zo mooi. Daar ik zelf geen behandelingen doe, vind ik het enthousiasme van mijn collega's leuk om te zien. Hoe ze stralen als de klanten tevreden zijn over een behandeling c.q. resultaat.

"Dienstverlening en gastvrijheid staan bij mij op de eerste plaats."

Ik hoop dat we ons nog verder kunnen blijven ontplooien en voorop blijven lopen in de trends en ontwikkelingen in deze branche en dat ik daar komende jaren nog een steentje aan mag blijven bijdragen.

Toen ik 15 jaar geleden begon bij Centre Beauté Maenen, was het al een zeer innovatief instituut. Sindsdien is er in onze branche toch veel verandert, voornamelijk op het gebied van huidverbetering. Hier zijn we als instituut dan ook weer helemaal in meegegroeid! Ik vind het dan ook geweldig de kans te hebben gekregen, in een instituut te werken waar zoveel diversiteit en op zo een hoog niveau gewerkt wordt.

"Als instituut zijnde moeten we dan ook vooruitstrevend blijven!"

Als instituut zijnde moeten we dan ook vooruitstrevend blijven! Maar zolang de ‘neusjes' van ons sterk team, dezelfde kant uit blijven staan, gaat dit zeker lukken. Het allermooiste van ons werk vind ik, de klant zo een vertrouwd mogelijke gevoel te bieden, waardoor je ook met hem/haar als een team gaat werken om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Want naast de behandelingen en een afgestemd productadvies, speelt er vaak meer dan alleen een huidprobleem"

Mijn drijfveer is het behalen van een mooi resultaat! In overleg met de klant dit te bereiken, waar een klant ook voor komt. Of dit nu gaat om verzorging/ontspanning of huidverbetering is.

"Mijn drijfveer is het behalen van een mooi resultaat!"

Permanent make-up ben ik steeds leuker gaan vinden, zeker als de resultaten goed en naar wens zijn. Maar ook huidverbeterende behandelingen liggen me steeds meer, en de durf is er meer. De diversiteit in de behandelingen maakt het iedere dag weer leuk om te werken. Het team waarmee ik samen mag werken is super! Hopelijk mogen we nog lang zo samen werken en veel leren van elkaar!

Mijn missie is een huid verbeteren en in conditie te houden. Het geven van resultaatgerichte behandelingen, gecombineerd met een deskundig en eerlijk advies.

"Mijn missie is een huid verbeteren en in conditie te houden."

Mijn drijfveer binnen mijn werk is vooral het contact met de klanten. Om samen met een klant het beste uit zijn of haar huid te halen. Met persoonlijke aandacht en het toepassen van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering bereiken we vaak hele mooie resultaten. Het geeft dan ook veel voldoening wanneer een klant met een blij en tevreden gevoel ons instituut verlaat.

Het leukste bij Centre Beauté is de diversiteit in behandelingen die we geven en het allerleukste om een klant te begeleiden in het verbeteren van hun huid door de behandelingen, het advies voor thuis en te zien dat ze tevreden naar huis gaan.

"A job isn't a job… it's who you are!

Ik streef ernaar om alles uit een huid te halen en deze kunnen verbeteren en optimaal te houden. Ik wil me blijven ontplooien en ontwikkelen in huidverbetering, samen met het super team van Centre Beauté."

Na het werken in de wellness ben ik er voor mezelf achter gekomen, dat ik meer voldoening kan halen uit het werken in een instituut dat meer gericht is op huidverbetering.

"Ik kan blijven leren van alle collega's in een klein en gezellig team."

In de nabije toekomst hoop ik alle behandelingen onder de knie te hebben en deze op de juiste manier toe te passen voor het beste resultaat. In alle behandelingen leren zit ook mijn grootste verbeterpunt.

Het leukste aan werken hier vind ik dat ik nog steeds kan blijven leren, ook van alle collega's in een klein en gezellig team.

Centre Beauté Maenen is where you feel home as soon as you walk in. And where you know that you will find and answer to your questions and solutions to your situations.

You come to a place where you find only happy faces and smiles.

For me is it my happy place where I can do my job and make the client happy!

Mijn gedrevenheid is het behalen van een mooi resultaat, een huid te verbeteren en optimaal te houden.

The only way to do great work is to love what you do.

Mijn passie is om tevreden klanten weer terug te mogen begroeten bij Centre Beauté. Ik ben heel erg blij dat ik deel mag uitmaken van een zeer gedreven professioneel en collegiaal team. Voor de toekomst wil ik up tot date blijven in ons vakgebied. En me verder specialiseren op het gebied van nieuwe technologieën en ontwikkelingen.

Deze website maakt gebruik van cookies.

Sluit deze melding